Vali Yavuz Ramazan Bayramı Trafiğinde Dikkatli Olunmasını İstedi!
Vali Yavuz, sürücülere yasal limitler dahilinde hız yapmalarını, önlerindeki araçla güvenli bir takip mesafesi korumalarını, seyir halindeyken cep telefonu kullanmamalarını, yolcu otobüslerinde ve bireysel seyahatlerde tüm yolcuların emniyet kemeri takmalarını, yaya geçitlerinde yayalara geçiş önceliği vermelerini, uykusuz ve yorgunken araç kullanmamalarını, uzun yolculuklarda 2 saatte bir 10 dakika mola vermelerini, kara yolu üzerindeki çalışma alanlarında dikkatli olmalarını ve işaretlemelere uymalarını, kara yolu üzerindeki tesis ve yakıt istasyonları dışında park yapmamalarını, trafikte sabırlı, saygılı ve sakin olmalarını ve trafik kurallarına istisnasız uymalarını istedi.
Vali Mustafa Yavuz, trafik kazalarının önlenebileceğini ve bunun için sürücülerin bilinçli ve sorumlu davranması gerektiğini vurguladı. Bayram tatilini kazasız geçirmek için tüm sürücülerin bu uyarılara dikkat etmesi istedi.
Ayrıca ilimizde Ramazan Bayramı'nda ilişkin trafik ve yol güvenliği noktasında emniyet ve jandarma ekiplerinin gece gündüz görevde olacağı ve vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığı da ifade etti.
0 Yorum
sonsoz 06 04 2024 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews