AFAD Gönüllülerine Destek Kimlik Kartı Verildi
Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene Valimiz Mustafa Yavuz, Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, AFAD İl Müdürü Gazanfer Erbay, Kurum Müdürleri ile gönüllüler katıldı.
Törende bir konuşma yapan Vali Mustafa Yavuz; geçtiğimiz yılda, ülke olarak asrın felaketini yaşadığımızı ifade ederek, “Hem bu depremi yaşayan hem de deprem sonrası süreci yöneten biri olarak, bu afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Afetler ve özellikle de deprem afetinde hızlı reaksiyon göstermek son derece önemli. Devletimiz bütün unsurlarıyla, kurumlarıyla, bütün gücüyle bölgede mücadelesini devam ettirirken; 81 ilden gelen gönüllülerimiz var gücüyle devletinin yanında yer aldı. Onlara minnettarız.
Diliyoruz ki; eğitimlerini sürekli güncel tutarak ve kendine bir AFAD gönüllüsü bularak; onu AFAD ile tanıştıran ve gerekli eğitimleri almalarını sağlayarak, gönüllü sayımızı artırmayı sağlayalım. Tekrar, bu eğitimlerin düzenlenmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” diye konuştu.
Programın sonunda, kursları başarıyla tamamlayarak AFAD Gönüllüsü olan gönüllülere “Gönüllü Kimlik Kartları”, Vali Mustafa Yavuz ve protokol üyeleri tarafından verildi.
0 Yorum
sonsoz 07 03 2024 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews