Prof. Dr. İsmail AK'tan "Sınav Kaygısı ve Motivasyon" Semineri
Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı (Psiyatri Uzmanı) Prof. Dr. İsmail AK tarafından verilen seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri ODABAŞOĞLU ve Şube Müdürü Turan TEKDEN katıldı.
ODABAŞOĞLU yaptığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Safranbolu ilçemiz her sene LGS'de derece yapmaktadır. Emek Ortaokulumuz da akademik başarısıyla ön plana çıkmaktadır. İlçe okullarımızda öğrencilerimiz akademik başarının yanında sosyal kültürel faaliyetlerde ve proje çalışmalarında da başarılar östermektedir. 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik bu seminer ile öğrencilerimiz kendilerini tanıyıp, zaman yönetimini öğrenecek ve uygun çalışma yöntemleriyle birlikte sınav kaygısını yeneceklerdir. Seminerde emeği geçen Karabük Üniversitesi Rektörlüğüne, Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail AK'a, okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.
Seminerin ardından öğrencilerimizle soru cevap yapıldı. Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail AK'a öğrencilerimizin çiçek takdiminin ardından program sona erdi.
0 Yorum
sonsoz 29 02 2024 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews