Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Vali Mustafa Yavuz; seçim takviminin açıklandığını, seçimin huzur ve güven ortamı içerisinde demokrasi şöleni ortamında gerçekleşmesi, vatandaşlarımızın özgür iradesinin tam olarak sandığa yansıması için, kanunların verdiği yetki ve sorumluluklar ile YSK kararları çerçevesinde çalışmalara başladıklarını belirtti.
Vali Yavuz; “Seçim öncesi, seçim esnası ve sonrası için bütün güvenlik tedbirlerini eksiksiz planlıyoruz. Elimizdeki bütün imkân ve kabiliyetimizle, bu süreci siyasi parti temsilcilerimizle yakın iş birliği ve koordinasyon içerisinde yürütme kararlılığındayız. Seçimlerin, şimdiden ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.
Toplantıya katılan Siyasi Parti İl Başkanlarının, seçim süreciyle ilgili görüş, öneri, talep ve değerlendirmelerini aktarması yanında yaşanabilecek olaylara karşı alınacak tedbirlerin de görüşüldüğü toplantıya; Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, TBMM'de temsil edilen Siyasi Parti İl Başkanları ile kolluk birimlerinin diğer yetkilileri katıldı.
0 Yorum
sonsoz 13 02 2024 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews