Şubat ayı İl Genel Meclis Toplantısı, Yapıldı
Başkan Sözen, şubat ayı İl Genel Meclis toplantısının açılış konuşmasında 2023 yılında yapılan çalışmaların aynı özveri, azim ve kararlılıkla 2024 yılında da devam edeceğini söyledi.
Şubat ayı olması nedeniyle yeni yatırımların, yeni planların, yeni programların şekillenmeye başladığı bir ay içerisinde olunduğunu ifade eden Başkan Sözen; “Önceki yıllara göre daha şanslıyız. Makine parkımız daha güçlü, üretim tesislerimiz daha aktif çalışıyor. Artık satın alma, ihale etme gibi bir derdimiz yok. Kendi kendine yeten bir kurum olma hüviyetimiz olduğu gibi dışarı satış arz edebilen hatta dışarı makine kiralayabilen bir kurum haline gelmiş bulunmaktayız” dedi.
Bölgemizin ve İlimizin en güçlü makine parkına sahip olduklarını ifade eden Başkan Sözen; “Makine parkımıza kazandırdığımız 7.795.000 TL değerindeki (KDV dahil) ROK (Kaya Delici) makinemiz sahadaki gücümüzü artırmaya devam ediyoruz. Alınan bu makine ile dışardan hizmet aldığımız işi, kendi iş makinamız ile yapacağız ve 2024 yılı içerisinde de bu makine ile 2.500.000 TL kazanç sağlamayı hedefliyoruz. Bu araç ile Özel İdaremizin üstünden büyük bir yükü daha kaldırmış bulunuyoruz. 2025 yılında ise elde etmiş olduğumuz gelirle makinemizin maliyetinin üstünde bir kazanç sağlamayı planlamaktayız” diye konuştu.
0 Yorum
sonsoz 01 02 2024 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews