Karabük Bilim Şenliği" Hazırlık Toplantısı Yapıldı.
Öğrencilerimizin, bilim ve teknolojiye dair hayal ettikleri projelerin gerçeğe dönüşmesinde önemli bir adım olarak gördükleri şenliğin; gençlerin gelecek vizyonlarına önemli değerler katacağına inandıklarını ifade eden Vali Mustafa Yavuz; “Şenliğin yavrularımızın hayata hazırlanmasında çok kıymetli olduğunun farkındayız. Bunun yanında ilimizde yapmış olduğumuz bilim ve sanat çalışmalarıyla da bir farkındalık oluşturmaya devam ediyoruz. Özellikle TEKNOFEST ile ilgili öğrencilerimiz inanılmaz çalışmalara imza atıyorlar.” değerlendirmesinde bulundu.
Toplantıda, mekân düzenlemeleri, güvenlik önlemleri, sağlık hizmetleri ve diğer konular üzerinde detaylı bir şekilde görüşüldü. Her bir konuyla ilgili sorunların önceden tespit edilmesi ve çözüm yollarının belirlenmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.
Şenlik süresince yapılacak tanıtım çalışmaları, katılımcıların bilgilendirilmesi ve etkinliklerin takibi için iletişim kanallarının açık tutulması ve paydaşlar arasında koordinasyonun sağlanması kararlaştırıldı.
0 Yorum
sonsoz 23 01 2024 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews