Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
Vali Mustafa Yavuz toplantıda yaptığı değerlendirmede, koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesi ve çocuklarımız için yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere Çocuk Koordinasyon Kurul Toplantısının gerçekleştirildiğini ifade etti.
Toplantıda; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İl genelinde çocuklara yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında birer sunum yapıldı.
Bir önceki toplantıda alınan kararların ve uygulamaların değerlendirilmesinin yapıldığı ve korunmaya muhtaç çocuklar için alınan destekleyici tedbirlerin görüşüldüğü toplantı görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.
toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Koray Keskin, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, ilgili kurum müdürleri, sivil toplum kurumlarının temsilcileri ve kurul üyeleri katıldı.
0 Yorum
sonsoz 22 01 2024 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews