Okullarımızda Dönem Sonu Faaliyet ve Etkinlikler Başladı
Karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek olan Dönem Sonu Faaliyet Haftası, resmî ve özel tüm okullarda, "kış şenliği" havasında gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanlığınca okullara gönderilen faaliyet planı ve etkinliklerle öğrencilerin dil bilgisel ve hitabet yeteneklerini geliştirmesi, yeteneklerini sergileme fırsatı bulması, paylaşmanın önemini kavraması, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrenmesi, bilim aktiviteleriyle yeni deneyimler yaşaması, keyifli vakit geçirmesi ve bunlarla beraber okulun sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat olduğunu yaşayarak görmeleri hedeflendi.
Sınıfları ziyaret eden İlçe Müdürü öğrencilerin yapmış olduğu etkinliklere eşlik etti. Sınıflarda uygulanan "En Sevdiğini Paylaş" etkinliğinde öğrenciler, kendileri için anlamlı bir eşyayı yanında getirerek tüm sınıfa o eşyanın hikâyesini anlattılar ve bu eşyayı bir başka arkadaşına hediye ettiler.
"Yetenek Paylaşım Saati" etkinliğinde ise öğrenciler, yeteneklerini ve ilgi duydukları alanı paylaşmaya yönelik sunum yaptılar. Halk oyunları gösterisi yapan ve farklı sanatsal aktivitelerde bulunan öğrencileri İlçe Müdürü tebrik etti.
0 Yorum
sonsoz 15 01 2024 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews