KBÜ Rektörü Kırışık Üniversiteler ile Sosyalfest Kurumsal Paydaş Protokolleri İmzaladı

KBÜ Rektörü Kırışık, Sosyalfest kurumsal paydaş görüşmeleri kapsamında Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i ziyaret etti.

Yapılan kurumsal paydaş görüşmelerinde üniversiteler arasında Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, Sosyalfest üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Sosyalfest kapsamında kurumsal paydaş görüşmelerinin ardından Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi desteklerini ifade ederken Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ile Sosyalfest Kurumsal Paydaş Protokolü imzaladı.

Kurumsal Paydaş Protokolü kapsamında Kırıkkale Üniversitesi ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sosyalfest’e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, malî ve finansman desteği başlıklarının en az iki ya da üçünde destek verecek

0 Yorum
sonsoz 19 12 2023 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews