Türkiye'nin İlk Ulusal ve Uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest Toplantısı Gerçekleştirildi
Karabük Üniversitesi tarafından 2-3 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali Sosyalfest'in sunumu Karabük Üniversitesi proje sorumlusu Yılmaz OLCAY tarafından gerçekleştirildi.
İlçe Milli eğitim Müdürümüz yaptığı konuşmasında; ''Sosyalfest, ''Sen de yerini al'' sloganıyla üniversite, lise ve ortaokul olmak üzere üç farklı kategoride toplumsal konularda yenilikçi ve sorun çözme odaklı alternatif yaklaşımlar geliştirmek üzere toplumun her kesiminden paydaşı bir araya getirmek amacıyla gerçekleştirilecektir. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih KIRIŞIK'a, Karabük Üniversitesi proje sorumlusu Yılmaz OLCAY'a,  projede emeği geçenlere ve toplantıya katılan idarecilerimize teşekkür ediyorum.'' ifadelerine yer verdi.
Toplantıda festival kapsamında öğrencileri, öğretmenleri, akademisyenleri, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini, toplumsal sorunların çözümüne dair ilginin artırılmasına ve Türkiye'nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla festivale, üniverite, lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik Sosyalfest kategorilerinde planlanan yarışmalar için ilçemiz ortaokul ve liselerimizde oluşturulacak takımların planlaması yapıldı.
0 Yorum
sonsoz 15 12 2023 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews