Hentbol Bölgesel Ligi, Karabük Üniversitesi Ev Sahipliğinde Başladı
4-8 Aralık 2023 tarihlerinde 8 üniversitenin katılımıyla gerçekleşecek müsabakalar, Karabük Üniversitesi Gökşen M. Yücel Spor Salonunda açılış seremonisi ile başladı.
Karşılaşmalarda erkeklerde Karabük Üniversitesinin yanı sıra Sinop Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Giresun Üniversitesi karşılaşacak.
Açılışta konuşan Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Numan Bahadır Kayışoğlu, “Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu ÜNİLİG Erkek Hentbol Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapıyoruz. Bu kapsamda Karadeniz ve Batı Karadeniz bölgesinden gelen 8 üniversiteden katılım var. Erkekler hentbol müsabakalarında 150’ye yakın misafiri Üniversitemizde ağırlıyoruz. Üniversitemizde dörtlü iki grubun oluşturduğu bu turnuvada ve 4-5-6 Aralık tarihlerinde grup müsabakaları daha sonrasında 7 Aralık tarihinde yarı final ve 8 Aralık tarihinde de final ve üçüncülük dördüncülük müsabakalarıyla turnuvayı sonlandıracağız.
0 Yorum
sonsoz 04 12 2023 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews