İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı Yapıldı

Toplantıda; Bakanımız Prof. Dr. Sayın Yusuf TEKİN'in Talimatları, "Eğitim Kenti Karabük" Programı, Ortak Sınavlar, Bakanlığımızca okul hesaplarına gönderilen ödenekler ile bu hususta ilçe ve okul müdürlüklerinin yürüteceği iş ve işlemler, LGS ve YKS Başarılarının Arttırılması, Pansiyonlu Okulların Güvenliği, DYK, Okul/Kurumların İnşaat, Bakım, Onarım ve Güçlendirme Çalışmaları, Taşımalı Eğitim, Yemek İş ve İşlemleri ile yerel proje konuları görüşüldü.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, 6 Kasım 2023 tarihinde Bakanımız Prof. Dr. Sayın Yusuf TEKİN'in başkanlığında Bakanlık Yöneticilerimizin ve 81 İl Millî Eğitim Müdürünün katılımı ile gerçekleştirilen eğitim politikalarına ilişkin değerlendirme toplantısında alınan kararları yöneticilerimiz ile paylaştı.

Karabük Eğitim Ailesinin büyük ve güçlü bir aile olduğunu, ekip ruhu ile birlik ve beraberlik içerisinde Bakanlığımızın üst düzey eğitim politikalarının başarılı bir şekilde yerine getirildiğinin altını çizen AKBAŞ, " Bakanımız Prof. Dr. Sayın Yusuf TEKİN'in sizlere selamını getirdim.

"Tüm İşlerimizi Büyük Bir Uyum İçerisinde Yapıyoruz."

Sayın Bakanımız 6 Kasım tarihinde geniş kapsamlı eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Bu toplantıda özellikle yapılan her türlü iş ve işlemin ekip ruhu ile birlik ve beraberlik içerisinde yapılmasını istedi. Hamd olsun siz değerli yöneticilerimizden okul idarecilerimize, öğretmenlerimizden personelimize kadar büyük bir uyum içerisinde işlerimizi yapıyoruz. Bu anlamda Karabük Ailemizin tüm fertlerine teşekkür ediyorum
0 Yorum
sonsoz 15 11 2023 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews