8 Kasım Fotoğraf Sergisi Açıldı.
Sergi açılışında Valimiz Mustafa Yavuz, ”Bu işin özü, Kardemir’in Karabük için ne kadar önemli olduğunun fotoğraf sergisi ile anlatılmasıdır. Konunun bir diğer önemli tarafı da; birlik ve beraberliğimizi kaybetmediğimiz sürece, şehrin dinamikleri ile birlikte, onun yararına olacak işlerde, el ele verdiğimizde başarılamayacak hiç bir şeyin olmadığıdır.
8 Kasım tarihi, bunun en güzel örneğidir. O yıllarda Karabük kenetlenmiş, el ele vermiş, işçisinden memuruna, öğrencisinden çalışanına kadar, ülkemizin değeri olan Kardemir’in Karabük’te faaliyetlerine devam etmesini sağlamışlar. Emeği geçen bütün Karabüklü hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.
Karabük’te yapılacak bütün işlerde bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece Karabük daha iyi yerlere gelecektir.” şeklinde konuştu.
Valimiz Mustafa Yavuz’un açılışını gerçekleştirdiği fotoğraf sergisine, Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kılınç, Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Kardemir Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Karakuş Siyasi Parti ve Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ile İl Protokolü katıldı.
0 Yorum
sonsoz 08 11 2023 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews