Sarıkamış Şehitleri Hatıra Ormanı'na Fidan Dikildi
Valiliğimizin himayesinde Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ile Karabük Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde Ovacık Yolu üzerinde oluşturulan Hatıra Ormanı fidan dikim törenine; Vali Fuat Gürel, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Sarıkamış Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kabay, Platform üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, kurum müdürlerimiz ile Gazilerimiz katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende konuşan Vali Fuat Gürel, hatıra ormanı oluşturulan Sarıkamış şehitlerini ve tüm şehitleri rahmet ve saygıyla andıklarını ifade ederek hatıra ormanının oluşturulmasında emeği geçen Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ile Karabük Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine ve bu güzel etkinliğe vesile olan Sarıkamış Platformu üyelerine teşekkür etti. 6 Şubat depreminden dolayı etkinliğin bu tarihe sarktığını, fidanların mart- nisan aylarında dikildiğini tören dolayısıyla bir miktar gidan dikildiğini ifade etti. Başta Sarıkamış Şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimize rahmet gazilerimize Sağlık sihhat diledi.
Protokol konuşmalarının ardından 275 fıstık çamı ve Ihlamurlardan oluşan fidanlar Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri tarafından toprakla buluşturularak can suyu verildi.
0 Yorum
sonsoz 09 07 2023 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews