SAFRANBOLU, LGS SINAVINA HAZIR
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Gümüş başkanlığında Şube Müdürümüz İhsan Parlak ve sınavın yapılacağı 19 okulumuzun müdürlerinin katılımı ile Safranbolu Kanuni Ortaokulunda sınav öncesi toplantı yapıldı.
LGS sınavı hazırlık sürecinin değerlendirildiği ve sınavla ilgili son kontrollerin gözden geçirildiği toplantıda Şube Müdürümüz İhsan Parlak tarafından "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınavda Dikkat Edilecek Hususlar" konulu bir sunum yapıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş de toplantıda yapmış olduğu konuşmasında "4 Haziran 2023 Pazar günü saat 09.30 ve 11.30'da olmak üzere iki oturum hâlinde gerçekleştirilecek olan LGS sınavı ile ilgili hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. Sınava bu yıl ilçemizden 8. Sınıftan mezun olacak olan 817 öğrencimiz girecek olup 19 okulumuzda sınav gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz sınava kendi okullarında gireceklerdir. 2023 LGS sınavının ilçemizde sorunsuz ve güvenilir bir şekilde yapılması amacıyla sınavda bina ve salon görevlilerinden sınav evrakı koruma ve nakil güvenlik görevlilerine varıncaya kadar toplam 310 personel görevlendirilmiştir
0 Yorum
sonsoz 30 05 2023 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews