Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi “Geleneksel Bahar Şenliği” yapıldı
Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi Okul bahçesinde düzenlenen “Geleneksel Bahar Şenliği”ne İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Şube Müdürlerimiz Ayhan Yılmaz, Enver Ayata, İhsan Parlak, Özkan İnce, Okul Müdürü Numan Tarhan, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Geleneksel oyunların ve yarışmaların yer aldığı etkinliklerde öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Şube Müdürleri, Okul Yöneticileri ve Öğretmenler de eşlik ettiler.
“Geleneksel Bahar Şenliği” etkinlikleri müzik dinletisinin ardından yapılan ikramla sona erdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş yaptığı açıklamada “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz başarılı ve yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının son haftalarına geldiğimiz bu günlerde havaların da ısınmasıyla hem dinlenmek, hem hoş vakit geçirmek hem de muhabbet ve dostlukları pekiştirmek için bu tür organizasyonlar düzenliyorlar. Bu ve benzeri etkinlikler bir yönüyle okullarımızda kurum kültürünün yerleşmesine önemli katkılar sağlarken diğer yönüyle de bireysel ve kurumsal başarıların önünü açmaktadır. Biz de bugün öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve yöneticilerimizle birlikte hoş bir vakit geçirdik. Organizasyonda emeği olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
0 Yorum
sonsoz 23 05 2023 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews