YOLCU TAŞIMAÇILIĞI TARTIŞILDI

Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezinde saat 14.00’da yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve halk otobüsü işletmecileri ile bir araya gelen Başkan Köse, ilçede ulaşımı aksatan faktörlerin değerlendirildiği ve hizmet kalitesinin artırılabilirliği üzerine  istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Safranbolu Belediyesi meclis üyelerinin yanı sıra, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, Münibüsçüler Kooparatif Başkanı ve özel taşımacılık sektör temsilcileri katıldı.

Belediyenin Trafik biriminin hazırladığı ulaşım hatlarının gösterildiği harita üzerinden tespitler yapıldı.  Toplantıda, pandemi döneminde sefer sayılarının azalması ve araçlara kısıtlı sayıda yolcu bindirilmesi, vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler üzerine, otobüs ve minibüs işletmecilerinin yaşadıkları bazı sıkıntılar gündeme alındı.  Ticari kazançtan çok hizmet kalitesinin artırılması, hizmete kalite standartı getirilmesi gibi konulara değinildiğinin bilgisini veren Başkan Köse şu sözlere yer verdi’’ Safranbolu Belediyesi olarak Halk Otobüsleri işletmeciğini vatandaşımıza daha verimli hizmet verebilmek için kendi bünyemize alarak sorunların büyük bir kısmının önüne geçtik.

Vatandaşlarımızın ve şoförlerimizin genel şikayetleri ve talepleri doğrultusunda bu toplantıyı gerçekleştirdik. Bizler hem vatandaşlarımıza hem de şoförlerimize fayda sağlayabilecek çözüm yollarını değerlendirdik. Önümüzdeki günlerde toplantıda konuştuğumuz konularla ilgili çalışmalarımızı başlatacağız’’ dedi.

0 Yorum
sonsoz 09 11 2020 tarihinde ekledi.
İsminiz:
E-Posta: (Opsiyonel)
Sembol: smilewinkwassattonguelaughingsadangrycrying

| Beni Unut
Content Management Powered by CuteNews